Altid friskt bagværk! - Ring og bestil på:​

Telefon: 74 66 16 20

- eller send os en e-mail:

Åbningstider

Mandag: 06:00 - 17:30​

Tirsdag: 06:00 - 17:30

Onsdag: 06:00 - 17:30

Torsdag: 06:00 - 17:30

Fredag: 06:00 - 17:30

Lørdag: 06:00 - 15:30

Søndag: 06:00 - 15:30

​Konditorkager og lagkager til enhver anledning

Lad dig friste af vores lækre konditorkager, hvis du lige mangler noget til kaffen, til fødselsdagen, til desserten, til uventede gæster eller hvis du bare trænger til at forkæle dig selv eller overraske dine nærmeste. 

Vi har altid et bredt udvalg af konditorkager, som for eksempel skærekager, tørkager, flødeskumskager, lagkager og chokoladekager, der alle er friske og lavet helt fra bunden med kun de bedste råvarer.

​Populære lagkager

Lunds Bageri i Rødekro er stolt af at være kendt i hele landsdelen for sine populære konditorkager og lagkager, der med enkelte, velvalgte råvarer passer til alle smagsløg og temperament. 

Vi kan blandt andet tilbyde lagkage med jordbærcreme og friske jordbær samt lokke med en lagkage bestående af en dejlig luftig chokoladecreme og pære.

Klassiske rugbrødslagkager

En ægte, sønderjysk rugbrødslagkage med solbærsyltetøj og fløde er altid at finde hos Lunds Bageri i Rødekro, ligesom vi hver dag har flødekager som gåsebryst og othellolagkage.

​Specielle konditorkager til fest

Skal du bruge en speciel kage til en helt særlig dag, kreerer vi gerne en kage lige efter dine ønsker. Vores bryllupskager er enkle og populære, og vi bruger marcipan fra Odense Marcipan.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 66 16 20 eller e-mail lundsbageri@gmail.com angående konditorkager. Du kan selvfølgelig også kigge forbi butikken, hvis du ønsker en flot og velsmagende kage til en helt særlig anledning, hvor du i samme anledning kan se vores lækre brød og sandwiches.

Bestil her

Foretag din bestilling ved at udfylde formularen herunder.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad dig friste af vores lækre ​bagværk...

Lunds Bageri

Lunds Bageri i Rødekro er din kvalitetsbevidste bager, der ikke går på kompromis. Lunds Bageri ejes af bagermester Michael Lund, der har overtaget bageriet efter sine forældre.

Kontakt os

Lunds Bageri

Østergade 10, 6230 Rødekro
Telefon: 74 66 16 20
E-mail: lundsbageri@gmail.com